Επικοινωνία με το θηρίο

Οι καλλίπυγες και ερίτιμες αναγνώστριες, που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το συγγραφέα της ιστοσελίδας αυτής, παρακαλούνται να αφήνουν τα μηνύματα τους ως σχόλια σε αυτήν εδώ τη σελίδα.

Το ίδιο ας κάνουν και οι αναγνώστες.

Ο δημιουργός των σημειωμάτων αυτών είναι συγκαταβατικός, με αντίληψη βαθέαν και πλατέαν, καθώς επίσης και με ορισμένες ιδιοτροπίες. Ακόμα δε κι αν διαφωνεί με ό,τι λες --και σ' αυτήν την κοιλάδα του αλλοτριωμένου κόσμου το πιο πιθανό είναι πως πολύ συχνά θα διαφωνεί--, έχει εν τούτοις ανάγκη άχρι θανάτου την επιθυμία σου να το πεις και να σε καταλάβει.

Ναι, αλλά παρά την επιθυμία για επικοινωνία, υπάρχουν εν τούτοις ορισμένοι κανόνες. Όσες και όσοι, το λοιπόν, επιθυμούν επι - κοινωνίαν, ιδίως ουσιαστικήν επικοινωνία, καλούνται να λάβουν υπ' όψιν τα ακόλουθα:


** Τα μηνύματα ελπίζουμε πως θα είναι σε ωραία και έμμορφα Ελληνικά --και απαραιτήτως με ελληνικά γράμματα, εγγλεζάκια ξενέρωτα.


** Τα καραγκιοζιλίκια που η αμάθεια και η ημιμάθεια ονομάζει γρήκλις απορρίπτονται μετά βδελυγμίας και περιφρονήσεως, ως καταφώρως αντιαισθητικά, ως δείγματα ιδιαιτέρως κακού γούστου, ανοησίας και ανάγωγης ανατροφής --αν μη και απάτριδος ανατροφής.


**Η επιθυμία μας για επικοινωνία επιτρέπει και μηνύματα σε λατινική μεταγραφή, φτάνει να υπάρχουν τεχνικοί λόγοι. Αναμένουμε όμως πως μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχετε διορθώσει κάθε τεχνικό εμπόδιο --αλλέως, τα μηνύματα σας θα τα τρώει το μαύρο σκοτάδι.

Για τη μεταγραφή των Ελληνικών υπάρχουν κανόνες, ήδη εκεί γύρω στις αρχές του 1970!!

TLG Beta Code Summary
http://www.uni-mannheim.de/mateo/camenatools/docs/TLG_Beta_Code_extract.html

Αν λοιπόν υπάρχει τεχνική ανάγκη, επιτρέπεται η λατινική μεταγραφή, για δυο εβδομάδες, φτάνει να ακολουθεί τον πιο πάνω κανόνα. Δηλαδή, τα μεταγραμμένα Ελληνικά θα είναι σε κεφαλαία λατινικά γράμματα, και θα πρόκειται για μεταγραφή. Κάθε άλλο, π.χ. οπτική γραφή, φωνητική γραφή, κείμενο που η μεταγραφή του στα Ελληνικά δίνει ανορθογραφίες, δεν θα γίνεται δεκτό.


** Η κατάληξη των ρημάτων στο τρίτο πρόσωπο ενικού είναι "-αι" και όχι "-ε". Π.χ.: "η ελευθερία γράφεται με αίμα". Η κατάληξη των ρημάτων στο τρίτο πρόσωπο πληθυντικού είναι "-ε" και όχι "-αι". Π.χ.: "φρικιά της Αθήνας, μη γράφετε ανοησίες στους τοίχους".

Το ερωτηματικό γράφεται έτσι ";", και όχι έτσι "?".


** Μηνύματα υβριστικά ή προσβλητικά θα λαμβάνονται υπ' όψιν ανάλογα με το αν είναι επώνυμα. Αλλά και τότε, πάλι θα πρέπει να είναι έξυπνα και με καλό γούστο.


** Ένα διαδικτυακό ψευδώνυμό σας, και προπαντώς αν αυτό χρησιμοποιείται από καιρό σε μιαν ιστοσελίδα σας, θεωρείται αρκούντως επώνυμο --αλλ' όχι, βέβαια, όπως θα εθεωρείτο η κατά κόσμον επωνυμία.


** Αν είσαστε ακροδεξιοί, ή οπαδοί του ΛΑΟΣ, ή αν σας αρέσει ο Ινφογνώμων και παρόμοια ιστολόγια..., ε, το πιο πιθανόν είναι πως θα το μυριστώ, και άδικα κάθεστε και γράφετε.


** Αν είσαστε της Χρυσής Γαυγής, του ΕΝΕΚ, κ.λ.π., είναι ήδη εκπληκτικό που μπορείτε να χειρίζεστε και υπολογιστή. Από την άλλη..., δεκάδες χιλιάδες μετριότητες χειρίζονται ένα υπολογιστή. Οπότε, γιατί να είναι εκπληκτικό που μπορείτε να χειρίζεστε έναν υπολογιστή;


** Αν είσαστε τσογλανάκια της άκρας αριστεράς, φρικιά των Εξαρχείων, κ.λ.π., καλύτερα να μη συναντηθούμε δια ζώσης.



Εμείς, θα προσπαθήσουμε να απαντούμε πάντοτε με ευγένεια και ευαισθησία, και θα προσπαθούμε πάντα να κατανοήσουμε τη σκέψη σας σκεπτόμενοι μέσα στο δικό σας κεφάλι. Ελπίζουμε πως θα μπορείτε να το κάνετε κι εσείς.

Ο Θεός της Ελλάδος μαζί μας.







Λάμπρος Φ. Καλλένος
Ιδάλιον, Λευκωσία
Κύπρος
-.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης phlouflis είπε…
καληπέρα. Έχεις κάποια σχέση με την κερύνεια, εκτός από αγάπη όπως βλέπω;
Είμαι κερυνειώτης, γεννηθείς το 1955 και αποφοίτησα το 1973
Ο χρήστης Λάμπρος Καλλένος είπε…
Αγαπητέ, όχι, δεν έχω σχέση λόγω άμεσης καταγωγής από τη Κερύνεια.

Είναι λοιπόν η Κερύνεια το σύμβολο του αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφή. Είναι μια σχέση αγάπης, και πόθου για μια καλοκαιρινή κατασκήνωση στη μέρα εκείνη των παιδικών χρόνων, που πήγαμε θάλασσα στη Κερύνεια.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο --παρόλο που μου δείχνει πως κάποιοι διαβάζουν αυτά που γράφω, κι έχω υποχρέωση να είμαι πιο παραγωγικός!
-.

Τελευταία δημοσίευση