Αεροπλάνα, ψεκασμοί και τρόμπες

Η πιο κάτω φωτογραφία

κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε χώρους συζητήσεων μεταξύ ανθρώπων με λειψή κρίση και αντίληψη, που έχουν υιοθετήσει το σύγχρονο μύθο "των αεροψεκασμών". Η φωτογραφία αυτή, μαζί με δυο άλλες, βρίσκονται και στην ακόλουθη σελίδα:

http://realinfos.wordpress.com/2012/09/22/chemtrail-et-morgellons-la-maladie-qui-vient-du-ciel/

Στις συζητήσεις ανάμεσα σε όσους υιοθετούν τον αστικό μύθο των ψεκασμών, οι φωτογραφίες αυτές παρουσιάζονται σαν μια ακόμη απόδειξη πως οι αεροψεκασμοί όντως γίνονται. Δυστυχώς, η σημερινή μας έρευνα έδειξε πως οι φωτογραφίες αυτές δεν προσφέρουν κάποιο καινούργιο αληθινό στοιχείο. Εδειξε όμως και κάτι άλλο: η έρευνα μας, βεβαιώνει πως πρόκειται όχι απλά για σημερινό αστικό μύθο, αλλά επίσης και για απάτη.

 

Πως βρήκαμε τις πληροφορίες αυτές;

Με τα ίδια λεφτά που δώσατε για όλα τα άλλα, θα σας δείξουμε το τρόπο που βρήκαμε πληροφορίες για τις φωτογραφιες αυτές. Ελπίζουμε ότι έτσι συμβάλλουμε περισσότερο στη καταπολέμηση της σύγχρονης βλακείας, ανοησίας και ελαφρότητας.

Το πρώτο βήμα ήτανε, βέβαια, να ψάξουμε στις εικόνες του γκούγκωλ. Δεν βρήκαμε όμως καθόλου πληροφορίες για τη φωτογραφία. Στην αρχή, λοιπόν, δυσκολευτήκαμε κάπως να βρούμε κάτι σχετικό στο διαδίκτυο.

Συνεχίζοντας το ψάξιμο, παρατηρήσαμε τη φράση "HAZMAT INSIDE", που φαίνεται στο τοίχο της καμπίνας, προς τα δεξιά. Η λέξη Hazmat προέρχεται από την ηγγλάζικη φράση "Hazardous Material", που σημαίνει "επικίνδυνα υλικά". Ωστε, η φράση "HAZMAT INSIDE" σημαίνει: "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ ΕΝΤΟΣ". Είναι δηλαδή μια προειδοποίηση πως υπάρχουν τοξικά, δηλητηριώδη ή άλλης μορφής επικίνδυνα υλικά.

Αναζητήσαμε λοιπόν πληροφορίες για τη φράση αυτή, και ιδίως στις εικόνες του γκούγκωλ. Στο τέλος, βρήκαμε πολύ διαφωτιστικές πληροφορίες για τη πιο πάνω φωτογραφία.

Στη πραγματικότητα, λοιπόν, αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι το εσωτερικό ενός αεροπλάνου Boeing 777-200LR Worldliner. Το αεροπλάνο αυτό το χρησιμοποιούν για δοκιμές πτήσης. Τα δοχεία που φαίνονται στη φωτογραφία περιέχουν νερό, που με τη χρήση αντλιών το μετακινούν μπροστά και πίσω στο αεροπλάνο, ώστε να αλλάζει το κέντρο βάρους του αεροπλάνου. Αυτή η αλλαγή του κέντρου βάρους είναι ακριβώς εκείνο που ελέγχουν και δοκιμάζουν στις δοκιμές αυτές καινούργιων μοντέλων αεροπλάνων.

Συμβαίνει όμως και κάτι άλλο.

Η πιο πάνω φωτογραφία είναι παραποιημένη. Τη φράση αυτή "HAZMAT INSIDE" τη πρόσθεσαν κάποιοι πονηροί απατεώνες, για να τη κάνουν να φαίνεται ....σαν προειδοποίηση για το φορτίο του αεροπλάνου.... Η πρωτότυπη φωτογραφία είναι αυτή:

και βρίσκεται στην ακόλουθη σελίδα: http://www.airliners.net/photo/Boeing/Boeing-777-240-LR/0855967/L/

Οπως βλέπετε, η επιγραφή στο τοίχο δεξιά δεν υπάρχει.

Εμείς, προσθέτουμε πως υπάρχει ακόμα ένα πολύ σοβαρό στοιχείο, το οποίο δείχνει πως έγινε επέμβαση στη φωτογραφία: ενώ υπάρχει προειδοποίηση στο τοίχο του αεροπλάνου, δεν υπάρχει καμμιά προειδοποίηση πάνω στα ίδια τα δοχεία.

 

Χρέη, δάνεια και άλλες οφειλές

Οφείλουμε πολλές από τις πιο πάνω πληροφορίες στην πιο κάτω σελίδα

“Chemtrail” Aircraft Photos
http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

η οποία περιέχει και πολλές άλλες σχετικές πληροφορίες. Είναι στα ηγγλάζικα, και ελπίζουμε πως η γλώσσα δεν θα αποδειχτεί αξεπέραστο εμπόδιο για τη πληροφόρηση των αφελών και αδυνάτων ψυχών.

Η επαναστατική μας οργάνωση δηλώνει, με χαρά, θυμό και αγανάκτηση, πως το ψάξιμο για τις πληροφορίες αυτές έμοιαζε μεν στην αρχή πολύ δύσκολο και χωρίς καμμιά προοπτική.  Πολύ σύντομα όμως, σε λιγότερο από μια ώρα, μπορέσαμε να βρούμε τις πληροφορίες στο διαδίκτυο που έδειχναν πως η φωτογραφία είναι παραποιημένη.

Δεν νομίζουμε, ωστόσο, πως θα μπορούσαν αυτό να το κάνουν πολλοί, διότι ...η ιπποδύναμη των πολλών είναι μικρότερη. Πολύ, πολύ μικρότερη.

-.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση