Μπουλτόζες και πτώματα, ξανά

Είπαμε. Δεν είπαμε; Το είπαμε, καθαρά. Με το τέλος του Β' Παγκόσμιου πολέμου, είπαμε πως δεν πρέπει να ξαναδούμε μπουλτόζες να σωριάζουν ανθρώπινα σώματα.

Τώρα...., τα ξαναβλέπουμε. Ε, τα ξαναβλέπουμε. Ξανα-συνέβησαν. Από τους υπερασπιστές του Κομπανί.

Ναι, δικαιολογούνται. Διότι, δεν έχουν καν χρόνο να κάνουν κάτι άλλο, διότι συνεχώς αμύνονται. Και αμύνονται σε επιτιθέμενους που θέλουν όχι να τους πυροβολήσουν με μια σφαίρα, μα ....να τους αποκεφαλίσουν. 

Ε..., ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή. Εχει υπογάστριο, και υπεργάστριο. Εχει αισθήματα. Αξιον εστί το χέρι που επιστρέφει. Να θέλουν να σε αποκεφαλίσουν, να βιάσουν τις γυναίκες, να τις πουλήσουν σαν σκλάβες.... Να το έχουν ήδη κάνει στη Σεγκάλ, σκοτώνοντας 5 χιλιάδες Γεζιδί... Και συ να πρέπει να σκεφτείς "ρε παιδιά, όχι με τη μπουλτόζα".... Ε, όχι.... Δεν τους το ζητώ αυτό. Ειναι μια βλακώδης και αισχρή πολιτική ορθότης.

Για να υπάρχουν τώρα πτώματα σωρός και να τα μαζεύει η μπουλντόζα, μάλλον σημαίνει πως ήταν εκεί αρκετές ώρες. Και η μπουλντόζα μπορεί και βρίσκεται εκεί, διότι ....υποχώρησαν οι τρομοκράτες. Αυτό που βλέπουμε, συμβαίνει σε μια σύντομη διακοπή των επιθέσεων. Η ανάπαυλα μπορεί να διαρκέσει μια ώρα. Μπορεί δυο ώρες. Μπορεί και μέχρι το βράδυ. Αν ξέρεις πόσο χρόνο διαθέτεις, θα μαζέψεις τα πτώματα και με τον ανάλογο τρόπο. Αν δεν ξέρεις, θα τα μαζέψεις με το πιο γρήγορο.

Ε..., ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή. Εχει υπογάστριο, και υπεργάστριο. Εχει αισθήματα. Αξιον εστί το χέρι που επιστρέφει. Να θέλουν να σε αποκεφαλίσουν, να βιάσουν τις γυναίκες, να τις πουλήσουν σαν σκλάβες.... Και συ να πρέπει να σκεφτείς "ρε παιδιά, όχι με τη μπουλτόζα".... Ε, όχι.... Δεν τους το ζητώ αυτό. Ειναι μια βλακώδης και αισχρή πολιτική ορθότης.

-.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση