Βρέθηκε ο αρχιλαφαζάνης των Κιου

Τον Οκτώβριο του 2017 εμφανίστηκε μια ανώνυμη δημοσίευση σε δικτυακό τόπο, από έναν ανώνυμο που υπέγραφε με το λατινικό γράμμα Q. Το κίνημα των αλαφροϊσκιωτων και φανατικών συνομωσιολόγων λογαριάζει για αρχή του τη δημοσίευση αυτή, και απ' αυτό πήρε την ονομασία Qanon, Κιου-ανωνυμοι.

Με το ίδιο ψευδώνυμο, Q, έγιναν από τότε πολλές δημοσιεύσεις, όλες με θεωρίες συνομωσίας και υποστηρίζοντας τον τράμπα. Σιγά-σιγά σχηματίστηκε η θεωρία πως υπάρχει μια διεθνής ομάδα που έχει την εξουσία σε όλο τον κόσμο. Η συνομωσιολογία λέει πως αρχηγός της ομάδας είναι η Χίλαρυ Κλίντον. Τα μέλη της ομάδας αυτής, λέει η συνομωσιολογία, είναι παιδόφιλοι και κάνουν εμπόριο παιδιών. Την φοβερή αυτή ομάδα θεωρούν ότι πολεμούσε ο τράμπας, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στη συνομωσία προστέθηκε και το ότι η διεθνής αυτή ομάδα παιδόφιλων θυσιάζει παιδιά στον σατανά. Και έχουν για βωμό τους ένα ναό από την αρχαία Πέργαμο της Μικράς Ασίας, που οι γερμανοί αρχαιολόγοι έκλεψαν και μετέφεραν στη Γερμανία. Πριν λίγο καιρό πολλοί φανατισμένοι εισέβαλαν στο γερμανικό μουσείο κι έκαναν πολλές καταστροφές, ....για να κατστρέψουν τον βωμό του σατανά... Ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή αρχαιοτήτων από τον καιρό των ναζί.

Διαβάζοντας τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη γουικι-ληκς (wikileaks), οι συνομωσιολόγοι κατάφεραν να καταλάβουν πως η λέξη πίτσα είναι συνθηματική λέξη, και σημαίνει παιδιά. Βγήκε λοιπόν η θεωρία πως μια συγκεκριμένη πιτσαρία σε μια πόλη στις ΗΠΑ είναι το κέντρο του εμπορίου των παιδιών, που τα κρατούν φυλακισμένα στο υπόγειο.

Όπως ξέρετε, στις ΗΠΑ σου παίρνουν τα δολλάρια πουλώντας σου ακόμα και κανονικά στρατιωτικά όπλα. Κι αυτό γίνεται ακόμα και στις υπεραγορές. Μια μέρα, λοιπόν, ένας απ' όλους τους ανόητους του Κιου-ανώνυμου πήρε το αυτόματο όπλο του και πήγε στη πιτσαρία ...για να ελευθερώσει τα παιδιά.... Άρχισε να πυροβολεί, κι έριξε ένα πυροβολισμό στο πάτωμα, νομίζοντας πως από κάτω είναι το υπόγειο όπου βρίσκονται φυλακισμένα τα παιδιά. Τότε κατάλαβε πως δεν υπάρχει καν υπόγειο, ...και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το επεισόδειο πήρε μεγάλη δημοσιότητα στην αμερική, και ονομάστηκε πίτσα-γκεητ, από το Γουωτερ-γκεητ, το σκάνδαλο παρακολούθησης τηλεφώνων του άλλου κόμματος που έγινε επί Νίξον.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 δυο ερευνητές κατάφεραν να ανακαλύψουν ποιός κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Q, και ο οποίος προωθούσε στο κόσμο τις ακραίες και ευφάνταστες αυτές θεωρίες με μυστικές συνομωσίες.

Η πιο κάτω ταινία, από τους ερευνητές αυτούς, εξηγεί πως βρήκαν ποιός είναι αυτός που διασπείρει τα ψέματα και τις συνομωσιολογίες.



Unmasking QAnon's Wall Street Evangelist

Bloomberg Quicktake

https://youtu.be/KPSu-Jolq4Y


Πιο κάτω το άρθρο όπου γράφτηκε για πρώτη φορά το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής.


QAnon Key Figure Revealed as Financial Information Security Analyst from New Jersey

Logically

Published: Sep 10, 2020 12:40:15 PM

Investigation by  Joe Ondrak and Nick Backovic.

https://www.logically.ai/articles/qanon-key-figure-man-from-new-jersey



2 Φεβρ 2021

-.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση