Οι νέες ταυτότητες και οι κακοί μαθητές

Οι νέες ταυτότητες εξηγημένες για όσους ήταν κακοί μαθητές στο σχολείο

Αγοράστε μια ωραία μεγάλη σοκολάτα και με την κάρτα σας της τράπεζας προσπαθήστε να πληρώσετε κρατώντας την κάρτα είκοσι πόντους πάνω από το μηχανάκι.

Άμα τα καταφέρετε.... ε, σημαίνει πως την νέα ταυτότητα σας, που θα έχει ....μικροτσιπ, θα την βρίσκει και ο δορυφόρος από ύψος 200 χιλιομέτρων και παραπάνω.


* * Συμπληρωματικές πληροφορίες * *


Η κάρτα σας, η νέα ταυτότητα, κλπ, δεν έχει μπαταρία. Απλώς αποθηκεύει ορισμένες πληροφορίες. Είναι σαν την κασέτα, την ταινία του μαγνητοφώνου, που όπως όλοι ξέρουμε δεν έχει μπαταρία. Είναι όπως τους μικρούς δίσκους, τα λεγόμενα σι-ντι, που όπως όλοι ξέρουμε δεν έχουν μπαταρία.


Χωρίς μπαταρία, η κάρτα της τράπεζας, η νέα ταυτότητα, η κάρτα της βιβλιοθήκης, κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της. Μπορεί μόνο να ανταποκριθεί αν και όταν πάρει σήμα από ένα κατάλληλο μηχανάκι. Αλλά αυτό το μηχανάκι δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα πέρα από μερικούς πόντους. Και αυτό το μηχανάκι δεν μπορεί να ξεχωρίσει την μια κάρτα από την άλλη αν αυτές βρίσκονται έστω και σε μικρή απόσταση.

Κι αν ακόμα είχε μπαταρία.... και με τόσο μικρό μέγεθος που έχει.... πόσο μακριά νομίζετε ότι θα μπορούσε να στείλει σήμα μια κάρτα με ηλεκτρονικό εξάρτημα; Για πόσο καιρό πριν τελειώσει η μπαταρία;

** ** ** **

Για τον κόπο μου.... πληρώστε την σοκολάτα και φέρτε μου την να την φάω εγώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση