Πως να πυροβολήσετε το πόδι σας

— απλά μαθήματα για αρχάριους


Όπως όλος ο κόσμος στη Κύπρο και στην Ελλάδα, η γιαγιά μου ελάλε για ούλλους τους ανθρώπους: «Εν' πλάσμα του Θεού, γυιε μου». Το ΕΛΑΜ δίνει βοήθεια.... μόνο σε Έλληνες. Δηλαδή: Βγαίνει φανερά και διακηρύσσει τον ρατσισμό.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλους μετανάστες και πρόσφυγες. Διότι είναι πάρα πολλοί. Τούτος είναι ο λόγος, και ΟΧΙ επειδή είναι μαυρήες και ξένοι.

Κάμνουμε κριτική και απορρίπτουμε την διζωνική, επειδή σημαίνει τουρκοποίηση. Διότι θα έχει ρατσιστικούς περιορισμούς: στην ελευθερία εγκατάστασης, στη διακίνηση, το που θα έχεις περιουσία,... Και έρκεται το ελαμ και λαλεί ότι κάμνει αντικατοχικόν αγώνα.... αλλά ταυτόχρονα είναι και κόμμα ρατσιστικό.

Αφού είσαι ρατσιστής ο ίδιος, που πατάς για να κάμεις κριτική στη διζωνική;

Πόση δύναμη δι'ά στον αντικατοχικό μας αγώνα το να βκαίνει μια φωνή μέσα στη Κύπρο και να λαλεί: «Είναι σωστό να μην έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα»;


Πόση δύναμη δίνει στον αντικατοχικό μας αγώνα, και πόσην υποστήριξη θα εύρουμε από άλλους λαούς, το να βκαίνει μια φωνή μέσα στη Κύπρο και να λαλεί: «Τον ρατσισμό, που σε όλο τον κόσμο καταδικάζουν τον, εμείς.... υιοθετούμε τον και συμφωνούμε μαζί του»;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση