Ο Αλεξ Τζοουνς πτώχευσε....

Ο τσαρλατάνος αμερικανός Αλεξ Τζοουνς, μαζί με ΜΟΝΟ 4 ή 5 άλλους, είναι η πηγή ενός ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ, πάνω από 85% ή 90%, όλων των ανοησιών, της βλακείας, της αμορφωσιάς και όλων των ψεμάτων που κυκλοφορούν. Των θεωριών συνομωσίας, όπως καθιερώθηκε να λέγονται--ο όρος είναι αμερικάνικος.

Διότι συμβαίνει πως έτσι είναι τα πράγματα. Λέει ένας στην αμέρικα μιαν ανοησία, και βρίσκονται εκατομμύρια άλλοι που την υιοθετούν. Και μετά, η ανοησία αυτή αντιγράφεται και διαδίδεται από ανόητους σε πολλές Δυτικές χώρες --πιο λίγο σε μη Δυτικές χώρες.



Γιατί το κάνει αυτό ο Αλεξ Τζόουνς; Το πρόγραμμα που κάνει στο ραδιόφωνο διακόπτεται κάθε λίγα λεπτά... για να διαφημίσει τα πάμπολλα προϊόντα που πουλά. Ματζούνια για αδυνάτισμα, για θεραπεία από πολλές αρρώστιες, ρούχα, βιβλία,.... Σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Τραγικώς, οι αμερικανικές αρχές του επιτρέπουν να συνεχίζει ελεύθερα, διότις.... ελευθερία του λόγου!! ελευθερία να πεις ό,τι θέλεις!! Ωστόσο, το 2018 το γιουτυβε, το δεφτέρι, και άλλα δικτυακά μέσα, διέγραψαν το περιεχόμενο του Τζόουνς.


https://hellasjournal.com/2018/08/youtube-fb-spotify-kai-apple-diegrapsan-to-periechomeno-synomosiologoy-paragogoy-toy-infowars/


Το 2012 έγινε ένας ακόμα σκοτωμός σε σχολείο στην αμερική, με 20 θύματα. Ο Αλεξ Τζόουνς ισχυρίστηκε... πως ο σκοτωμός, η σφαγή αυτή δεν έγινε, και πως η όλη υπόθεση ήταν μια φάρσα.

Οι γονείς ενός από τους μαθητές που σκοτώθηκε, του έκαναν μήνυση, και ζητούν αποζημίωση. Η αποζημίωση μπορεί να φτάσει μέχρι και στα 150 εκατομμύρια, διότι... τόσα σύναξε ο Άλεξ Τζόουνς από τους χαζούς και τους ανθρώπους χωρίς κρίση που τον άκουγαν τόσα χρόνια.


Ο συνωμοσιολόγος Άλεξ Τζόουνς πτώχευσε μήπως και γλυτώσει τα $150 εκατ. για τα άθλια παραμύθια που έλεγε για τη σφαγή στο Σάντι Χουκ

4 Αυγούστου 2022

https://hellasjournal.com/2022/08/o-sinomosiologos-alex-tzoouns-ptochefse-mipos-ke-glitosi-ta-150-ekat-gia-ta-athlia-paramithia-pou-elege-gia-ti-sfagi-sto-santi-chouk/


Για να γλυτώσει τα εκατομμύρια του... ο Αλεξ Τζόουνς κήρυξε πτώχευση. Να δούμε τώρα τι θα γίνει. Το λιγότερο, το λιγότερο σημαντικό, είναι η οικονομική καταστροφή αυτού του τσαρλατάνου. Το κύριο όμως, είναι να γίνει η καταδίκη του η αρχή της διάλυσης του ωκεανού με τα ψέματα που δημιούργησε.

Μα έχουμε δει πολλά. Οι αντιστάσεις των πολλών είναι λίγες, η κρίση τους δεν θα οξυνθεί ούτε θα μορφωθούν. Κι ούτε θα μάθουν ακριβώς πως ο Αλεξ Τζόουνς καταδικάστηκε. Ακόμα και καταδικασμένος για διασπορά ενός ψέματος, ο Αλεξ Τζοουνς μπορεί μια χαρά να συνεχίσει τη μπίζνα με τα συνειδητά ψέματα και τις ανακρίβειες.

150 εκατομμύρια επειδή έλεγε μπαρούφες από το ράδιο... Θυμούμαστε με αγανάκτηση και θυμό τα πολλά εκατομμύρια που σύναξε ο άλλος λαϊκιστής και τσαρλατάνος, ο Τράγκας. Θυμούμαστε με αγανάκτηση την παραδοχή του Χαρδαβελιά πως η εκπομπή του είχε μικρή ακροαματικότητα. Μόλις όμως άρχισε να μιλά για μυστήρια και παράξενα... βγήκε στην κορυφή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση