Ο φασιστοσιωνισμός εκτεθειμένος


Ο φασιστοσιωνισμός εκτεθειμένος

Ακόμα και οι ΗΠΑ ρίχνουν τρόφιμα στην Γάζα


Ακόμα και οι ΗΠΑ, ο πιο στενός και θερμός σύμμαχος του ματοβαμμένου φασιστοσιωνισμού, ενοχλήθηκαν από την ανοικτή γενοκτονία που γίνεται στη Γάζα. Μια γενοκτονία στο φως της δημοσιότητας, μπροστά στα μάτια όλων των κρατών και των χωρών.

Ξεκίνησαν οι ρίψεις εφοδίων από τις ΗΠΑ στη Λωρίδα της Γάζας με τρία μεταγωγικά C-130: 35.000 γεύματα από αέρος για τους άμαχους Παλαιστινίους

2 Μαρτίου 2024

https://hellasjournal.com/2024/03/xekinisan-i-ripsis-efodion-apo-tis-ipa-sti-lorida-tis-gazas-me-tria-metagogika-c-130-35-000-gevmata-apo-aeros-gia-tous-amachous-palestinious/

Οι ΗΠΑ άρχισαν ήδη να ρίχνουν τρόφιμα στους Παλαιστίνιους της Γάζας. 35 χιλιάδες γεύματα για ένα πληθυσμό 2,3 εκατομμυρίων. Ένα μικρό κομμάτι ψωμί για πάνω από 2 εκατομμύρια που τα βομβαρδίζουν και τα πολιορκούν για πάνω από 5 μήνες. Είχαν το θράσος και μας το είπαν ανοικτά και καθαρά: τους έκοψαν το νερό, τα φάρμακα, τα τρόφιμα. Για πέντε μήνες.


Ο φασιστοσιωνισμός : μια επανάληψη όμοιων εννοιών, για να αποδώσει το νόημα που πολλοί ακόμα να συνειδητοποιήσουν.

Οι ΗΠΑ, ο πιο στενός σύμμαχος του φασιστοσιωνισμού, δεν μπορεί πια να σιωπά μπροστά στη γενοκτονία. Διότι σε άλλες χώρες οι κινητοποιήσεις είναι πιο πολλές και πιο μαζικές από ό,τι στην Ελλάδα και Κύπρο.

Οι ευγενείς ψυχές που έχαψαν την προπαγάνδα για ανθρώπινες ασπίδες, όσοι σιώπησαν επειδή οι Παλαιστίνιοι πάνε μόνοι τους και κουτουλάνε με τις βόμβες, οι πατριώτες που αφ' υψηλού κατάπιαν την ανοικτή επίθεση σε 2,3 εκατομμύρια ανθρώπους επειδής.... τους άξιζε, αφού η χαμάς είναι δάκτυλος της τουρκίας.... Όλοι αυτοί έμειναν πια ε κ τ ε θ ε ι μ έ ν ο ι. Ακόμα και οι αμερικάνοι ρίχνουν τώρα τρόφιμα στη Γάζα.

Πως θα μπορέσουμε, πως θα μπορέσει ποτέ η ανθρωπότητα να ζήσει με το άγος αυτής της ανοικτής σφαγής; Με το άγος της ανοχής αυτής της ανοικτής σφαγής;

Τουλάχιστον... Τουλάχιστον, έχουμε μια σταγόνα παρηγοριάς, διότι η Κύπρος πρότεινε και εργάστηκε για ένα διάδρομο ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα. Μα μοιραζόμαστε κι εμείς το άγος της σφαγής, διότι δεν βγήκαμε ανοικτά να την καταγγείλουμε. Σιωπήσαμε κι εμείς, για να μη δυσαρεστήσουμε τον χασάπη που κάνουμε δουλειές μαζί του για τα θαλάσσια αποθέματα. Δεν είμασταν εμείς που πήραμε τους φασιστοσιωνιστές στο Διεθνές Δικαστήριο, ήταν η Νότια Αφρική. Ντροπή για τους αγώνες μας της ΕΟΚΑ για ελευθερία. Ντροπή για την συμπαράταξη μας με τους μαύρους και τους αδέσμευτους. Ντροπή, άδικα μας δωρήθηκε η τραγωδία των πενήντα χρόνων αττίλα.

-.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Τελευταία δημοσίευση